Colloidaal Goud-/zilverwater, Wie Heeft Ervaring

Gepubliceerd mei 10, 23
7 min read

Colloïdaal Zilverwater / Nano Zilver

Colloïdaal zilver (CZ), ook wel zilverwater genoemd, is een colloïde van zilverdeeltjes in water. Het heeft enige antimicrobiële eigenschappen buiten het lichaam en wordt soms als voedingsupplement gebruikt. Bovendien wordt zilver toegepast in koelkasten, om schimmel tegen te gaan. Van colloïdaal zilver is bekend dat het diverse micro-organismen doodt en dat het drinkwater zuivert.

Colloïdaal zilver werd lange tijd (met als bijnaam helend water) aanbevolen als doder van ziekteverwekkers en remmer van ontstekingen. Vóór de ontdekking van penicilline werd het volop als antibioticum voorgeschreven tegen infecties, zoals syfilis. Voor 1938 was colloïdaal zilver dan ook aangemeld als geneesmiddel in de Verenigde Staten. Sinds 1975 heeft het geen status van geneesmiddel meer.

Colloïdaal zilver was voor 1997 in Europa op de markt als voedingssupplement, maar sinds het van kracht worden van de EU-Voedingssupplementenrichtlijn is colloïdaal zilver in de EU-lidstaten niet meer toegestaan als voedingssupplement, aangezien zilver niet genoemd staat als toegestaan mineraal in de bijlage bij deze richtlijn. Colloïdaal Zilver: Het Geheim van Oude Beschavingen. Het mag alleen nog als bacteriedodend middel voor uitwendig gebruik op de markt gebracht worden.

Nano Zilver Kopen

Ze stoten elkaar daardoor af en zweven in het water. De gele kleur van het colloïde wordt veroorzaakt door de oppervlakte-plasmonresonantie. Door elektrolyse ofwel zwakstroom geproduceerd zilverwater bevat zilverionen in plaats van colloïdale zilverdeeltjes en is daarmee geen colloïde. Het wordt desondanks als colloïdaal zilver op de markt gebracht. Dit zilverwater is helder en heeft geen kleur.

In die gevallen ging dat om extreem overmatig gebruik en het innemen van zilveroplossingen die niet volgens de juiste methode waren geproduceerd. De waarschijnlijke oorzaken van argyrie zijn: te grote zilverdeeltjes; zilver van onzuivere kwaliteit en/of aanwezigheid van zilvernitraat.

Zilver wordt in alle culturen in de geneeskunde al vele honderden jaren gebruikt bij verschillende toepassingen. Tegenwoordig staat de medische toepassing van zilver over de hele wereld weer in de belangstelling. Zuiver zilver wordt gebruikt in colloïdale vorm als oplossing (Colloïdaal Zilver: Het Antibacteriële Alternatief). Colloïdale oplossingen van stoffen zijn in de natuur zo klein, maar hebben nog de eigenschappen van de oorspronkelijke stof geheel behouden.

De Kracht Van Colloïdaal Zilver: Een Natuurlijk Wondermiddel

Rejuvenation Formula Gold (Goudwater) bestaat uit een samenstelling van colloïdale producten als en in de isotone/frequentie-vorm hiervan . De deeltjes zijn 0 (Werkt Colloïdaal zilver en goud bij Artrose & Reuma?). 01 – 0. 001 micron en slaan zich niet op in het lichaam op, omdat deze extreem klein zijn, doordat de electrolyse met een zeer lage ampère gedaan word.

Verder is TA-65 is een bewezen telomerase activator die oorspronkelijk werd ontdekt en gepatenteerd door een in Californië bio- techbedrijf Geron TA-65. TA-65 kan het h, TERT gen aanzetten tot het activeren van het enzym telomerase en dit kan de telomeren verlengen wat de vitaliteit/ jeugdigheid weer kan doen toenemen.

Het goudwater is een unieke formule die door ons (Auror Scalar Technology) ontwikkelt is en onder de naam Rejuvenation Formula Gold op de markt is gebracht. Het product wordt in de volksmond Goudwater genoemd. Een tweede product dat zoveel effect heeft op vitaliteit/energie en het regenererende vermogen van de mens moet nog geboren worden, wat wil zeggen dat er geen tweede van dit product bestaat dat dezelfde krachtige uitwerking heeft.

Colloïdaal Zilver-goud

De Rejuvenation Formula Gold geeft energie/vitaliteit in zeer korte tijd en geeft je dus een leven zoals je het nog nooit zal hebben ervaren. De geneeskracht van colloïdaal zilver. In de meeste gevallen kan men al binnen 2 dagen veranderingen bespeuren welke in de loop van weken, maanden en jaren alleen maar zichtbaarder en voelbaarder zullen worden, zowel geestelijk als lichamelijk.

Wat wil zeggen dat men veel beter in zijn/haar kracht komt te staan. Velen denken dat ze goed in de energie zitten, maar als men Rejuvenation Formula Gold gebruikt komt men er vaak achter dat dit niet het geval was en dat door het gebruik van dit product men vele malen energieker, rustiger en levenslustiger/vrolijker is geworden wat men eerst niet voor mogelijk had gehouden.Luie mensen bestaan niet dit heeft te maken met een gebrek aan energie. De Rejuvenation Formula Gold werkt zowel lichamelijk als geestelijk - Colloïdaal Zilver: Het Antibacteriële Alternatief. Dit product is een revolutionaire doorbraak als het gaat om kwaliteit van leven, verjonging en vitaliteit. Het is het enige meest geavanceerde product in zijn soort, wordt dan ook nergens anders geproduceerd dan door Auror Scalar Technology BV.

De Wetenschap Achter Colloïdaal Zilver: Hoe Werkt Het?

Alchemisten zoals Nicolaas Flamel en graaf van Saint- Germain die beweerden de steen der wijzen te hebben gevonden en dus 1000 jaar zouden kunnen leven, zochten er honderden jaren geleden al naar. Colloïdaal zilver, Zilverwater, Nano Zilver. Of het hen is gelukt? Dat zullen we nooit weten, maar als wij de legendes moeten geloven, ja! Informatie hierover is op internet terug te vinden.

Colloïdaal Zilver: Een Natuurlijke Remedie Voor Weerstand En VitaliteitDe Toekomst Van Colloïdaal Zilver: Nieuwe Toepassingen En Onderzoek

Op sommige websites wordt vermeld dat colloïdaal goud violet van kleur behoord te zijn. Als colloïdaal goud violet van kleur is dan houdt dit in dat het onder hoge spanning geproduceerd wordt en dan zijn de deeltjes grover dan wanneer colloïdaal goud wordt geproduceerd onder een lage spanning en dan is het heel zacht geel van kleur. Het Effect van Colloïdaal Zilver op Infecties en Ziekten. Colloïdaal Zilver: Een Natuurlijke Remedie voor Weerstand en Vitaliteit.

Ook is het aantal parts per milliliter (PPM) in dit product niet van belang omdat het deels om een isotone/frequentie vorm gaat en deels om de colloïdale stoffen goud, zilver, platina en indium. Dit is dan een heel ander product dan wat andere leveranciers produceren/verkopen en is daarom ook niet vergelijkbaar met dit unieke product.

Colloïdaal Bestellen Van De Beste Kwaliteit?

Colloidaal Zilver En GoudColloïdaal Zilver: Een Belangrijk Onderdeel Van Holistische Geneeskunde

Het product bestaat onder andere uit colloïdaal goud, zilver, platina en indium, koper, ijzer, zink, Iodine, magnesium en in de isotone/frequentie-vorm hiervan. Deze vorm zorgt er voor dat het product in zijn geheel door het lichaam word opgenomen. Dus geen verlies aan werking/stoffen zoals wel bij pillen en poeders het geval is.

Aangeraden wordt om dit product niet in contact te brengen met elektromagnetische velden zoals bijvoorbeeld bij DEC-telefoons, magnetrons enzovoort. Dit omdat de werking van het product hierdoor verstoord kan worden. Dit hier beschreven product is namelijk zijn tijd ver vooruit. Dit kan men waarnemen in de zin van veel meer energie en een duidelijk positieve uiterlijke verandering.

Colloïdaal Goud (ook wel goudwater) is het zuivere element goud, opgelost in zuiver water. Het is goud in ionische vorm. Alleen planten kunnen goud uit de bodem omzetten in deeltjes die net zo klein zijn als de deeltjes in colloïdaal goud. Dit doen planten op dezelfde manier waarop ze ijzer of andere metalen/mineralen omzetten.

Colloïdaal Goud En Zilver, Oude Remedies

De deeltjes zijn zo klein dat ze in zuiver water blijven zweven. Net zoals u nooit op spijkers zou gaan kauwen om ijzer binnen te krijgen, moet u goud nooit in zijn vaste vorm innemen: het is giftig en zorgen voor problemen met de spijsvertering, de nieren en dergelijke. Hoewel metaalhoudend goud als folie overal ter wereld uitwendig wordt gebruikt om mensen te behandelen die lijden aan artritis, zal geen enkele huisarts zijn patiënten het ooit in vaste vorm voor inwendig gebruik voorschrijven.

Colloïdaal: Dat Gezever Over ZilverBestel Nu Colloidaal-zilver

Colloïdaal Goud kan zich naar alle delen van het lichaam verspreiden. Ook vanuit de Nederlandse academisch-medische wereld komen steeds vaker onderzoeksresultaten naar buiten, welke duiden op een wetenschappelijk aantoonbare positieve werking van goud in deze vorm (terwijl goud al decennia lang gebruikt wordt bij de behandeling van diverse aandoeningen). Het kan onder andere een algeheel gevoel van welzijn creëren, het zelf genezend vermogen van het lichaam stimuleren en dus een goede ondersteuning zijn bij gezondheidsproblemen (Colloïdaal Zilver: Van Huidverzorging tot Medische Toepassingen).

De Chinezen gebruiken al eeuwen gouden munten bij het koken van rijst om het lichamelijke goud gehalte op peil te houden. Het goud op zich heeft geen bacteriedodende/antibiotische werking, maar het heeft volgens diverse publicaties wel effect op lichamelijke aandoeningen en het heeft eveneens volgens deze bronnen een emotioneel herstellend en harmoniserende werking.

Colloïdaal Zilver: Voorkomen En Behandelen Van Ziekten Op Natuurlijke Wijze

Wat Is Colloïdaal Zilver?Colloïdaal Atomisch Nano Zilver Informatie En Gebruik

Het is zeer heilzaam voor de organen, met name voor de hersenen en het hormonaal stelsel. Tevens biedt goud water bescherming tegen alle straling die een negatief effect op onze gezondheid kunnen hebben, zoals onder andere straling van zendmasten, aardstralen, enzovoort, enzovoort. Uit recente Nederlandse academisch-medische onderzoeken (Universiteit van Twente i. Colloïdaal Atomisch Nano Zilver Informatie en Gebruik.


nano zilver

Het is niet aanwezig in onze voedselketen omdat het een gedolven stof is en alleen beschikbaar in colloïdale vorm die niet in de natuur bestaat. Indium is gebruikt door meer dan 1000 vrijwilligers in studies van de patenteigenaar van “Indium Ease” . Alvorens het onderzoek startte van de vrijwilligers, is er meer dan 40 jaar getest met 200 muizen en vergeleken met 200 controles.

Navigation

Home

Latest Posts

Colloidaal Zilver, Zilverwater, Nano Zilver

Published May 20, 23
7 min read

Het Belang Van Fruit Op Het Werk

Published May 08, 23
12 min read